Snow Safety     courses

If you want to venture into pristine slopes and are in a need of education you came into the right place.

 

Antte Lauhamaa is an avalanche technician (CAA AOL1) and FINLAV avalanche instructor working in Northern Scandinavia. Antte is a former Scandinavian telemark freeskiing champion and has over 20 year experience of Scandinavian mountains and fells. He's the guy that can teach you the avalanche safety procedures and  understanding of avalanche safety as part of your nature experience.  Antte has a WAFA certification on wilderness medicine. 

Avalanche courses are undertaken under FINLAV educational system that follows the international standards in avalanche education. Educational material is standardized and the students will receive certification of their studies. Teaching language is finnish or english depending on group. 

Upcoming courses are found from the calendar below and tailored courses are possible. If you are interested please contact us on form below. 

Antte Lauhamaa on Pohjoiskalotin aluella toimiva lumivyöryteknikko ja FINLAV lumivyörykouluttaja. Antte on telemark vapaalaskun Pohjoismaiden mestari vuodelta 2003 ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus Skandinavian vuorilta ja tuntureilta. Jos talvisilla vuorilla ja tuntureilla liikkuminen kiinnostaa, Antte on oikea henkilö opettamaan sinulle turvallisen liikkumisen perusteet ja ne asiat lumivyöryistä, jotka sinun täytyy tietää liikkuessasi lumivyörymaastossa. Antella on voimassaoleva kansainvälisen tason WAFA eräensiapukoulutus. 

Kurssit pidetään FINLAV koulutusjärjestelmän mukaisesti ja ne seuraavat kansainväliseen lumivyörykoulutukseen liittyviä suosituksia. Kurssimateriaalit ovat yhdenmukaistettuja ja osallistujille annetaan opinnoista todistus. Kurssikielenä on suomi tai englanti ryhmästä riippuen. 

Tulevat kurssit on merkitty sivulla olevaan kalenteriin. Myös yksilölliset kurssit ovat mahdollisia. Jos olet kiinnostunut kurssista ota yhteyttä alempana olevan lomakkeen kautta. 

Upcoming Events

 • FINLAV lumiturvallisuus 1
  la 03. helmik.
  Yllästunturi
  03. helmik. 2018 klo 9.00 – 04. helmik. 2018 klo 17.00
  Yllästunturi, Yllästunturi, 95970 Kolari, Finland
  Lumiturvallisuus 1 on kahden päivän tiivis paketti käytännön lumivyörytietoutta. Kurssi antaa perustiedot lumivyöryistä ja lumivyöryvaarasta, opettaa hallitsemaan lumivyöryyn joutumisen riskiä tuntureilla ja vuorilla ja opettaa suorittamaan kaveripelastamisen.
  Share